QINTI in vergelijking met bewerkte vleesvervangers

B31I2336.jpg
 

Oké, er is tegenwoordig heel wat te doen rond vegaburgers, maar vaak zijn ze niet beter, niet gezonder en ultra bewerkt. 

Test aankoop testte voor jou nieuwe vegetarische burgers die zeggen dat ze een echte hamburger met rundvlees perfect kunnen vervangen. Helaas zijn ze volgens onze voedingsexperts niet gezonder en al zeker niet lekkerder dan een gewone hamburger. Veggie is wel populair, maar het is niet noodzakelijk “goed voor de gezondheid”. Sommige industriële veggie burgers bevatten veel bestanddelen die niet passen in een gezond en gevarieerd eetpatroon rijk aan verse, onbewerkte producten. Laat staan dat de smaakpapillen er gelukkig van worden.

 

En net daar maakt QINTI het verschil

Onze culinarie burgers proberen niets na te streven wat ze niet zijn. Ze mogen fier zijn op hun bestaan ‘an sich’, zonder zich als vleesvervanger te hoeven profileren. Omdat wij onze recepturen en authentieke bereidingswijze zodanig hebben uitgedokterd, hoeven wij de sturctuur en smaak niet te optimaliseren met tal van E-nummers en ongezonde bestanddelen. Lees gerust onze ingrediënten lijst, we zijn er fier over! 

Wij halen het beste uit de kracht van de natuur: granen en verse groenten komen volledig tot hun recht in onze QINTI birgers
Zowel je smaakpapillen, je lichaam als de planeet genieten mee van de positieve energie van QINTI. 

 
Vorige
Vorige

Help, mijn kind eet geen groenten!