Wat kan ik koken voor vegetariërs én vleeseters?

B31I2878.jpg
 

We komen het allemaal meer en meer tegen: die ene vriend komt eten en eet enkel vegetarisch tewijl mijn andere vrienden niets moeten weten van die ‘alternatieve rommel’. Wat moet ik in hemelsnaam op tafel toveren vanavond om iedereen tevreden te stellen? Hierbij een aantal tips:

 

1. ZELF SAMENSTELLEN

Maak een gerecht waarwij je je gerecht zelf kan samenstellen. Denk aan wraps of pita, hier kan je gerust afwisselen tussen groenten, kaas, vlees, … Voor ieders wat wils. Daarnaast ook op een zeer korte tijd op tafel getoverd. 

 

2. KOM NIET AF MET VLEESVERVANGERS

Een vergetatiër wilt geen vlees eten en een vleeseter wilt geen ‘fake meat’ dus met vleesvervangers stel je niemand tevreden. Daarom stelt QINTI vegetarische voor die lekker op zichzelf zijn zonder dat ze vlees hoeven te vervangen. Door de aanwezigheid van quinoa hebben de producten een hoog eiwitgehalte. Niemand komt iets te kort en zonder dat je het beseft beperk je je ecologische voetafdruk. (H)eerlijk toch? 

 

3. APERO DINATOIRE 

Je kan ook een uitgebreide aperitieftafel serveren, tegenwoordig welbekend als een ‘apéro dinatoire’. Super gezellig borrelen, de hele avond door. can it get any better? Je kan afwisselen tussen vegetarische en niet-vegatarische hapjes. Maar vergeet ook zeker niet onze QINTI apero kroketjes op tafel te zetten. Hiermee scoor je zonder twijfel bij al je bezoekers. Voor de crème de la crème: serveer ze met truffel mayonaise. 

 
Volgende
Volgende

Help, mijn kind eet geen groenten!